Skip to main content

10 winterbenodigdheden op een rijtje

10 winterbenodigdheden op een rijtje

Het is weer 21 december en dat betekent: het begin van de winter! Het meest gezellige seizoen van het jaar waarbij de familie bijeenkomt met de feestdagen en rond het haardvuur gaat zitten. Maar bij dit seizoen horen natuurlijk ook lagere temperaturen, drogere lucht en veel warme kleding. En dit vergt vaak net wat meer extra verzorging dan in de zomer! Daarom hebben we voor jou de 10 winterbenodigdheden op een rijtje gezet.

Gezichtsverzorging

Buiten waait het en daalt de temperatuur misschien wel tot onder nul, terwijl binnen de kachel staat te gloeien. De wisseling tussen deze twee extremen kan ervoor zorgen dat je huid erg droog wordt en gaat irriteren. Daarom is het belangrijk dat je je gezicht blijft hydrateren. Hierdoor krijgt je huid een beschermlaagje en blijft het soepel en zacht. Vergeet ook zeker niet je lippen te verzorgen met extra voedende lipbalsem.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Haarverzorging

Bovenstaande temperatuurwisselingen kunnen net zo’n negatief effect op je haar hebben als op je huid. Je puntjes drogen erg snel uit vanwege een gebrek aan vocht en je coupe kan een wat doffe uitstraling krijgen. En niet te vergeten: door de mutsen en sjaals die je nu dagelijks moet dragen, kan je haar enorm slap en statisch worden. Gebruik daarom een vocht inbrengende shampoo die je haar wat extra volume geeft en trakteer jezelf zo nu en dan op een lekker haarmasker!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Innerlijke verzorging

De winter kan een enorme impact hebben op ons immuunsysteem. Er heerst vaak een griepvirus in het land als de temperaturen beginnen te dalen. Een van de redenen hiervoor is het gebrek aan het lekkere zonnetje dat we in de zomer hebben en daardoor een hoop vitamine D mislopen. Ook kunnen we even niet meer genieten van het verse zomerfruit dat vol vitamine C zit. Om de weerstand op niveau te houden, wordt het aangeraden om dit in de winter te compenseren met wat extra vitaminetabletten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Uiterlijke verzorging

December is de maand van de feestdagen. Al je vrienden en familie komen op bezoek voor een uitgebreid diner of jullie gaan een avondje op stap om het nieuwe jaar te vieren. En dan wil je er natuurlijk wel extra mooi uitzien! Gebruik daarom in de winter make-up met wat extra donkere tinten en hier en daar wat glitter. Want het mag echt wel allemaal wat opvallender en feestelijker deze dagen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Interieur

Naast dat je goed voor je zelf moet zorgen dit seizoen, wil je natuurlijk ook dat je huis er op en top uit ziet. Want wat is er nou gezelliger om lekker thuis te zitten bij het haardvuur met wat sfeerverlichting rondom de kamer. Zorg er daarom voor dat je een voorraad kaarsen in huis hebt, zodat je er elke avond aangenaam bijzit.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Winkelmand
Totaal: 0.00  (0 items)
Winkelmand is leeg
Winkelen maar!