Skip to main content

Vijf tips voor mooiere handen!

Vijf tips voor mooiere handen!

Onze handen hebben het hard te verduren. Niet alleen doen we er vrijwel álles mee, maar er huizen ook heel veel bacteriën, wat betekent dat je ze goed moet verzorgen! Naast de standaard handcrèmes zijn hier een aantal waardevolle tips om je handen zo mooi mogelijk te houden.

1. Blijf ze hydrateren

Heet water en zeep zijn vaak de boosdoener van droge handen. Zorg er dus altijd voor dat je vocht terug brengt in je huid met een crème of olie nadat deze droog is geworden door warm water of het wassen van je handen met zeep.

2. Kies eens voor een doorzichtige nagellak

Geen idee wat voor kleur je op je nagels moet doen? Kies voor een doorzichtige lak. Er bestaan ook diverse voedende nagellakjes die je nagels sterker maken en de groei stimuleren. Als je dan toch een doorzichtig lakje uitkiest, neem dan één van deze soorten.

3. Houd een bokkenpootje bij de hand

Nee, we hebben het niet over die lekkere koekjes, maar bokkenpootjes waarmee je je nagelriemen verzorgt. Deze gebruik je om je nagelriemen los te maken of terug te duwen, wat belangrijk is voor de gezondheid van je nagels. Je hebt ook speciale producten die ervoor zorgen dat je nagelriemen zachter worden. Vaak zijn dit bokkenpootjes in de vorm van een pen, die tevens een bepaalde olie afgeven om je huid te verzachten.

4. Scrub je handen regelmatig

Misschien heb je wel een tube handscrub in huis of scrub je werkelijk waar nooit je handen. Toch is dit een goede manier om de huid van je handen schoon en zacht te houden.

5. Houd je nagels kort

Lange nagels zijn weliswaar hartstikke mooi, maar niet altijd even praktisch én er komt ontzettend veel vuil onder. Verzorg je nagels dus ook goed en geef ze zo nu en dan een knipbeurt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Winkelmand
Totaal: 0.00  (0 items)
Winkelmand is leeg
Winkelen maar!